Welkom bij Hotel Gorinchem
Maak kennis met Hotel Gorinchem in nieuwe stijl .
Bekijk video
Onze kamers
Heerlijk overnachten in een van onze 109 luxe kamers. Komt u voor zaken of plezier, wij verzorgen een goede nachtrust.
Lees meer
Meetings & Events
Met meerdere board- en meetingrooms hebben wij altijd een geschikte ruimte voor u. Met groepen van 10 tot en met 200 personen verwelkomen wij u graag.
Lees meer
Restaurant & Bar
Vanuit ons vernieuwde restaurant Ocre bieden wij u een ontbijtbuffet, heerlijke lunch en smakelijk diner. Daarnaast beschikt Hotel Gorinchem over een sfeervolle bar.
Lees meer
Arrangementen
Diverse arrangementen voor een weekendje weg, zoals een romantische arrangement, wandel arrangement, en fiets arrangement.
Lees meer
Previous slide
Next slide

Overnachten bij Hotel Gorinchem

Kom helemaal tot rust met een overnachting bij Hotel Gorinchem.

Arrangementen

Ontdek uw voordeel

Welkom bij Hotel Gorinchem

Het hotel is gelegen aan de rand van de historische stad Gorinchem, midden in het grote rivierengebied. Een perfect startpunt voor mooie fietstochten langs de Linge, Maas en Waal, een stadswandeling langs de highlights van Gorinchem of een dagje varen op de Biesbosch.  

Na een dagje uit kunt u genieten van heerlijke gerechten in ons restaurant Ocre, op het gezellige terras of aan de hotelbar. Als hotelgast kunt u tevens gebruik maken van onze uitgebreide fitness. Voor de mogelijkheden van onze multifunctionele zalen nodigen wij u graag uit om even contact met ons op te nemen.

Met gepaste trots hopen wij u spoedig te mogen verwelkomen in Hotel Gorinchem.

Eten bij Hotel Gorinchem

Of u nu komt voor een smakelijke lunch of een uitgebreid diner, in ons restaurant Ocre geniet u van de verfijnde smaken en sfeervolle setting.

Restaurant Ocre

Lees meer
Snelle WIFI
Drinks
Exercise
Parkeren

Vier Valentijn met een romantisch uitje

Ontdek onze exclusieve Valentijnsspecial bij Hotel Gorinchem. Geniet van een speciale avond met een luxe 4-gangen diner in ons sfeervolle restaurant Ocre. Perfect voor koppels, vrienden en families die deze Valentijnsdag extra bijzonder willen maken.